TN services is tevens een onafhankelijk adviesbureau.

Aan deze onafhankelijkheid wordt veel waarde gehecht. TN services waarborgt de snelheid en kwaliteit door over de juiste leveranciers in haar netwerk te beschikken voor uw benodigdheden. Dit betekent voor de klanten van TN services dat zij snel haar wensen voor bijvoorbeeld de sanitaire inrichting uitgevoerd zijn.

De consultant van TN services hebben de HBO-opleiding “Facility Management”, voorheen Toegepast Management,  gevolgd. Hierdoor worden de adviezen niet beperkt tot alleen de facilitaire service ‘schoonmaak’, maar is het mogelijk advies uit te brengen over alle verschillende facilitaire services. Het blijft gelukkig niet alleen bij advies, maar deze zaken kunnen dan ook eventueel met een gerust hart en compleet ontzorgd door TN services uitgevoerd worden. De keus blijft aan u!
De deskundigheid van de consultant maakt het mogelijk om de facilitaire afdeling op verschillende niveaus te bekijken. Zo is het mogelijk, van het strategische plan tot de operationele processen het facilitair bedrijf onder de loep te nemen en u hierover te adviseren. Vaak worden wij ingezet bij organisaties en instellingen die de schoonmaak in eigen beheer hebben en deze nog meer willen professionaliseren en naar een hoger level willen brengen.

TN service staat garant voor:

  • Een persoonlijke aanpak
  • Flexibiliteit
  • Een kritische houding
  • Betrouwbaarheid
  • Objectiviteit
  • Klantgerichtheid

Referenties

"TNS doet niet ingewikkeld; ze doen wat ze beloven en ze doen het goed. De schoonmaak en glasbewassing is gewoon erg goed geregeld tegen een erg concurrerend tarief. Bovendien is onze contactpersoon bij TNS (Troy Nieuwenhuis) vrijwel altijd bereikbaar, zelfs in het weekend, en onderneemt hij direct actie als wij daarom vragen. Het lijkt alsof niets ze teveel is. Zelfs het meehelpen met de verhuizing van ons kantoor vorig jaar was geen probleem. "

Carlo Mensink

Advocatenkantoor Rechtdoor

"Wij zijn erg tevreden over de uitstekende “services” van TN services. De door onze geplaatste projecten krijgen de uiteindelijke handtekening van TN: opgeruimd, schoon en gepoetst. En daar onderscheiden wij ons dan weer in!"

Eduard Bunk

BKS Bedrijfskeukens