Beste bezoeker,

Dank u voor het bezoeken van deze website. Ik zal mij eerst even voorstellen:

Mijn naam is Troy Nieuwenhuis en na mijn afgeronde Facilitaire Dienstverlening opleiding ben ik in de schoonmaakbranche terecht gekomen. Inmiddels zit ik al méér dan 20 jaar in deze branche.

In 2016 heb ik mijn kennis en kunde gemengd met enkele persoonlijke eigenschappen van mij (betrokken, dienstverlenend, workaholic, ambitieus en hulpvaardig). Al deze componenten bij elkaar kreeg toen de naam “TN services”.

De basis van TN services is dus periodieke en specialistische reiniging en onderhoud binnen en buiten het gebouw. Denk hierbij aan diverse dieptereinigingen, gevelreiniging, professionele glas- en zonnepanelenbewassing etc.  Uiteraard kunnen wij ook de reguliere schoonmaakonderhoud van bedrijven en instellingen in oost Nederland verzorgen. Waarom speciaal die regio? Gewoon omdat wij van snel reageren en acteren houden.

Wij houden van korte lijnen en normale taal, zodat de klant snel en zonder onduidelijkheden wordt geholpen. Niet te veel praten, gewoon doen!

Doordat TN services een sterke dienstverlenende gen in zich heeft gecombineerd met de juiste know-how, willen en kunnen  we nog veel meer aanbieden dan alleen maar schoonmaak gerelateerde werkzaamheden. Wat? Dat leest u in onze “diensten”

Neemt u rustig een kijkje op onze website. Leg uw vraag bij ons neer, dan zoeken wij samen naar een oplossing. Wanneer wij u van dienst kunnen zijn vernemen wij dit graag.

 

Met vriendelijke groeten,

Troy Nieuwenhuis

Referenties

"TNS doet niet ingewikkeld; ze doen wat ze beloven en ze doen het goed. De schoonmaak en glasbewassing is gewoon erg goed geregeld tegen een erg concurrerend tarief. Bovendien is onze contactpersoon bij TNS (Troy Nieuwenhuis) vrijwel altijd bereikbaar, zelfs in het weekend, en onderneemt hij direct actie als wij daarom vragen. Het lijkt alsof niets ze teveel is. Zelfs het meehelpen met de verhuizing van ons kantoor vorig jaar was geen probleem. "

Carlo Mensink

Advocatenkantoor Rechtdoor

"Wij zijn erg tevreden over de uitstekende “services” van TN services. De door onze geplaatste projecten krijgen de uiteindelijke handtekening van TN: opgeruimd, schoon en gepoetst. En daar onderscheiden wij ons dan weer in!"

Eduard Bunk

BKS Bedrijfskeukens