Specialistische reiniging

Met onze jarenlange ervaring in de specialistische schoonmaak willen wij u graag imponeren met onze specialismen in de periodieke reiniging binnen en buiten of gebouw(en).

Lees verder

Extra hulp

Heeft u een extra handje nodig? Bent u voor één of enkele dagen op zoek naar een betrouwbare flexibele persoon met diverse certificaten en diploma’s? Dit om toch even te assisteren bij uw (spoed)opdrachten, zodat ook u een tevreden klant krijgt of behoudt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees verder

Facilitair adviesburo

Uw wilt graag uw ruimtestaten up to date hebben en advies mbt de schoonmaak(onderdelen) welke u in eigen beheer heeft, wilt u deskundig advies over het onderhoud van bepaalde afwerkmaterialen binnen uw gebouw, wilt u uw sanitaire ruimten opnieuw inrichten etc., dan verzorgen wij u graag advies op maat.

Lees verder

Welkom bij TN services

De basis van TN services is de periodieke reiniging en onderhoud binnen én buiten het gebouw. Tevens verzorgen wij de reguliere schoonmaakonderhoud van bedrijven en instellingen in oost Nederland, maar er is meer:

Buiten onze basisactiviteiten helpen wij u graag ter ondersteuning van het leveren van “extra handen” op locatie bij uw project, adviseren wij u bij het inrichten van uw sanitair en kunnen u hier alle dispensers en vullingen voor leveren en monteren, verzorgen wij uw (spoed)transport, helpen wij uw graag mee om uw schoonmaak in eigen beheer naar een professioneel niveau te brengen en te houden en we kunnen nog veel meer……

Referenties

"TNS doet niet ingewikkeld; ze doen wat ze beloven en ze doen het goed. De schoonmaak en glasbewassing is gewoon erg goed geregeld tegen een erg concurrerend tarief. Bovendien is onze contactpersoon bij TNS (Troy Nieuwenhuis) vrijwel altijd bereikbaar, zelfs in het weekend, en onderneemt hij direct actie als wij daarom vragen. Het lijkt alsof niets ze teveel is. Zelfs het meehelpen met de verhuizing van ons kantoor vorig jaar was geen probleem. "

Carlo Mensink

Advocatenkantoor Rechtdoor

"Wij zijn erg tevreden over de uitstekende “services” van TN services. De door onze geplaatste projecten krijgen de uiteindelijke handtekening van TN: opgeruimd, schoon en gepoetst. En daar onderscheiden wij ons dan weer in!"

Eduard Bunk

BKS Bedrijfskeukens