GLASBEWASSING

Onze professionals verstaan hun vak en zijn in staat om alle gebouwen weer esthetisch verantwoord te maken en te houden.

Regelmatig reinigen van uw ramen zorgt niet alleen voor een frisse en representatieve aanblik van binnen en buiten, het geeft een transparante uitstraling voor medewerkers en bezoekers.

Heldere ramen geven niet alleen een hoge esthetische uitstraling aan uw gebouw maar het verhoogt ook de levensduur van het glas.

Iedereen die wel eens ramen heeft gelapt weet dat het nog niet zo eenvoudig is om glas
streeploos schoon te krijgen. Glasbewassing is een vak. Niet in de laatste plaats omdat ieder gebouw weer anders is. Hoog, laag en speciale vormen stellen bijzondere eisen aan onze medewerkers en aan de apparatuur die wordt gebruikt.

Omdat glasbewassing een vak is en wij natuurlijk voldoen aan de strikter geworden eisen van de arbo-wetgeving ten aanzien van methoden en materialen, krijgt u altijd vakkundig geschoolde krachten die veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Het vak van glazenwasser brengt automatisch kennis van hoogwerkapparatuur met zich mee. TN Services garandeert dat er gewerkt wordt met die hoogwerksystemen, die voldoen aan de arbo-wetgeving en die op iedere plaats kunnen worden ingezet.

Door de combinatie van jarenlange expertise, goed opgeleide medewerkers en uitstekende materialen, zijn wij in staat altijd de beste oplossing te bieden.